audioCube |Portable|

ПОРТАТИВЕН ГОВОРИТЕЛ POWER CUBE 3902 WT С БАТЕРИЯ
142.80 лв.
без ДДС: 119.00 лв.
Модел: 3902
Наличност: В наличност

Тегло: 1330 g
Размери: 11.6 x 11.6 x 16.7 cm

 • Пространствено звуково усещане

  Повечето високоговорители са насочени в една посока, което означава, че най-добрият звук се чува, само когато човек застане точно пред самия високоговорител. Тъй като audioCube използва високоговорители, насочени в множество посоки, звукът прониква в пространството без да има мъртви точки. Създадохме 360-градусов обхват на аудиото, при който звукът влиза във взаимодействие със стаята. audioCube е най-добрият преносим Bluetooth високоговорител за вашия дом, той е идеалният гвоздей на всяка програма.

 • Бас

  audioCube разполага с невероятен бас, особено предвид размерите си. Това е допълнително подсилено от вибрираща плоскост, която служи и като бутон за включване/изключване. Има също така и интегрирана LED светлина, за да можете лесно да виждате дали продуктът е включен или изключен.

 • Няма нужда от външен адаптер

  audioCube предлага също и вградена ел. верига за захранването, което означава, че няма нужда от обемисти външни адаптери, като улеснява поставянето и зареждането на audioCube навсякъде.

 • Вътрешна батерия

  audioCube | Portable | разполага също и с вътрешна батерия с живот до 12 часа за ситуации и събития, при които не е наличен контакт. Ако търсите най-добрият преносим високоговорител, който да вземете с вас на път, то знайте, че audioCube ще издържи по-дълго от други преносими безжични високоговорители с подобни размери.

 • Бутони

  audioCube включва ясно обособени бутони, чрез които имате достъп до всички основни функции (пауза/ възпроизвеждане, сила на звука, предишна/следваща песен и търсене на устройство за сдвояване) само с едно докосване, а всички бутони имат и ясна обратна връзка чрез звуков сигнал. Ако искате да задавате команди от разстояние, за улеснение, audioCube включва Bluetooth връзка.


Спецификация
Цвят Бял
Напрежение AC 100V-240V/50-60Hz/30W
Дължина на кабела 1.5м
Високоговорители (W) 4 + бас (30W)
Импеданс
Захранване Вграден адаптер
Предпазител 1A
Свързване Bluetooth 4.0 ( до 10м ) & 3.5мм жак
Устойчив на пръски Да
Честотен диапазон 40Hz-20kHz
Батерия 12.6V, 1600mAh (4.2V, 4800mAh), издържа до 12ч при нормално използване